Co se stane, když na Frenzy někoho zablokuju?
Poslední aktualizace 2026-10-15
Blokování omezí interakci mezi tebou a zablokovaným účtem na Frenzy.
Zablokovaný uživatel s tebou už nemusí moct interagovat přes podporované funkce Frenzy. To zahrnuje věci jako navštěvování tvého profilu obvyklými způsoby, posílání zpráv a posílání šťouchnutí.
Blokování automaticky neodešle nahlášení.
Když se daná osoba chovala způsobem, který porušuje naše Pravidla komunity, použij taky možnost nahlášení.