Co się dzieje, gdy zablokuję kogoś na Frenzy?
Ostatnia aktualizacja: 2026-10-15
Blokowanie ogranicza interakcję między Tobą a zablokowanym kontem na Frenzy.
Zablokowany użytkownik może nie mieć już możliwości kontaktu z Tobą przez obsługiwane funkcje Frenzy. Dotyczy to m.in. odwiedzania Twojego profilu w zwykły sposób, wysyłania wiadomości i wysyłania szturchnięć.
Blokowanie nie wysyła automatycznie zgłoszenia.
Jeśli osoba zachowała się w sposób łamiący nasze Wytyczne społeczności, skorzystaj też z opcji zgłoszenia.